Θεσσαλονίκη: Κλειστό το μνημείο του Λευκού Πύργου μετά την κακοκαιρία, χάος στην πόλη από τη νεροποντή αυτοκίνητα τα πήρε το ποτάμι και την ίδια στιγμή ο Ζέρβας συναντιέται με το Jamie Oliver!

ΑΠΊΣΤΕΥΤΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΕΣ ΤΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σοβαρά είναι τα προβλήματα που άφησε πίσω της η σφοδρή κακοκαιρία που χτύπησε τη Θεσσαλονίκη τα ξημερώματα.

Πριν λίγες ώρες ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αποκατάστασης στο μνημείο του Λευκού Πύργου, ο οποίος δε θα λειτουργήσει ούτε σήμερα και πιθανότατα ούτε αύριο (6/9) λόγω προβλήματος στην ηλεκτροδότηση.

Παράλληλα την ίδια στιγμή από την ισχυρή νεροποντή, οι δρόμοι της Θεσσαλονίκης μετατράπηκαν σε ποτάμια που παρέσυραν κάδους, πεζοδρόμια, άσφαλτο, μηχανάκια αλλά και αυτοκίνητα!

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση της οδού Βενιζέλου στην περιοχή των Συκεών όπου το ισχυρό ρεύμα νερού παρέσυρε αυτοκίνητα με αποτέλεσμα ένα από αυτά να μπει μέσα σε ένα ανοικίαστο κατάστημα.

Οι δρόμοι ιδίως του κέντρου μετατράπηκαν και αυτοί σε ποτάμια και για άλλη μια φορά γέμισαν με νεκρά ποντίκια, περιττώματα και χώματα καθώς και άλλα σκουπίδια και υλικά που έφεραν μαζί τους τα ορμητικά νερά.

Την ίδια στιγμή, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας συναντήθηκε με τον διάσημο σεφ Jamie Oliver, ο οποίος βρέθηκε στην πόλη για τα γυρίσματα εκπομπής.

Τουλάχιστον όταν μας πάρει κάποιο ρέμα “παραμαζωμα” θα είμαστε γαστρονομικά χορτάτοι κύριε Δήμαρχε…

Κοινοποίησε το