Θεσσαλονίκη: Κόπροι ληστές σκοτώνουν σκυλί γιατί δε τους άφηνε να κατέβουν απο το αυτοκίνητο

ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Αγανάκτιση προκαλεί η δράση της σπείρας κακοποιών στη Θεσσαλονίκη που έφτασαν στο σημείο να σκοτώσουν το σκυλί – φύλακα σε εταιρεία που εισέβαλαν για να αρπάξουν χρήματα.

Μπαίνοντας στην αυλή της επιχείρησης με κλεμμένο όχημα που στο τέλος το έκαψαν, δε δίστασαν να χτυπήσου με το αυτοκίνητο το άτυχο σκυλί για να μη γαβγίζει και να για να μπορέσουν να κάνουν τη “μπούκα” τους μιας που ο πιστός φίλος του ανθρώπου, δε τους άφηνε να κατέβουν από το αυτοκίνητο.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο εντατικής και επισταμένης έρευνας διακρίβωσαν τη δράση των μελών της σπείρας που έκανε ληστείες σε σπίτια και επιχειρήσεις, ενώ διέπραττε και κλοπές οχημάτων σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής.

Με τη συνδρομή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ειδικών Επιχειρησιακών Δράσεων αλλά και ομάδας ΔΙ.ΑΣ., πρωινές ώρες οργανώθηκε επιχείρηση, κατά την οποία εντοπίστηκαν σε Εύοσμο, Λαγκαδά και οικισμό των Διαβατών και τα έξι μέλη της εγκληματικής συμμορίας, οπότε και συνελήφθησαν.

Πρόκειται για ημεδαπούς άντρες, που συνδέονται με συγγενικούς δεσμούς, ηλικίας 21, 23, 28, 38, 40 και 46 ετών, οι οποίοι, όπως προκύπτει από την έρευνα, τουλάχιστον από 20 Απριλίου 2021, ενώθηκαν για την τέλεση των προαναφερόμενων έκνομων πράξεων, με σκοπό την αποκόμιση παράνομου περιουσιακού οφέλους,

Ελπίζουμε ο Εισαγγέλεας να δώσει στη δημοσιότητα τα στοιχεία των δραστών – κόπρων…

Κοινοποίησε το