Θεσσαλονίκη: 4 ανήλικοι και ένας ενήλικας συνελήφθησαν για ληστείες!

ΑΠΊΣΤΕΥΤΑ ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Πέραν της αστυνόμευσης του Νομού Θεσσαλονίκης με πεζές και εποχούμενες περιπολίες, συστηματικές και στοχευμένες δράσεις που οδηγούν σε αυτόφωρες συλλήψεις για διάφορα αδικήματα, Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης διενεργούν έρευνες σχετικά με υποθέσεις που έλαβαν χώρα σε προγενέστερο χρόνο, προκειμένου να ταυτοποιηθούν οι δράστες.

Στο πλαίσιο αυτό: – αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αμπελοκήπων – Μενεμένης, σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος τριών (3) ανήλικων ημεδαπών (1 αγόρι – 2 κορίτσια) για τρεις (3) περιπτώσεις ληστειών με τη χρήση σωματικής βίας (τετελεσμένη και σε απόπειρα), που έλαβαν χώρα το Μάρτιο του 2024 σε στάση λεωφορείων στην περιοχή του Δενδροποτάμου.

Επίσης, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πυλαίας – Χορτιάτη, σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος δύο (2) ημεδαπών ηλικίας 18 και 17 ετών, καθώς όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, το Σεπτέμβριο του 2024 σε πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών, έχοντας καλυμμένα χαρακτηριστικά προσώπου, αφαίρεσαν με την απειλή μαχαιριού το χρηματικό ποσό των 3.000 ευρώ, δελτία τυχερού παιχνιδιού αξίας 6.000 ευρώ, λαχεία άγνωστης αξίας και το πορτοφόλι υπαλλήλου που περιείχε 300 ευρώ, τραπεζικές κάρτες και αστυνομική ταυτότητα.

Οι σχηματισθείσες δικογραφίες θα υποβληθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Κοινοποίησε το