Σκηνές πανικού εκτυλίχθηκαν τα ξημερώματα της Πέμπτης 18/6, στην Αγία Νάπα της Κύπρου, όταν συμπλοκή έξω από νυχτερινό κέντρο κατέληξε σε αιματηρή επίθεση με μαχαίρι, αφήνοντας τέσσερις τραυματίες, εκ των οποίων ένας νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.
Η Κυπριακή αστυνομία διερευνά την υπόθεση ως απόπειρα φόνου και έχει ήδη συλλάβει έναν 21χρονο Ισραηλινό τουρίστα, ο οποίος φέρεται να μαχαίρωσε τρεις Ελληνοκύπριους κατά τη διάρκεια του επεισοδίου.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 4:30 τα ξημερώματα. Για λόγους που παραμένουν υπό διερεύνηση, ξέσπασε καβγάς ανάμεσα σε ομάδα Ισραηλινών τουριστών και Ελληνοκυπρίων έξω από νυχτερινό κατάστημα της περιοχής.
Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής, ο 21χρονος φέρεται να έβγαλε μαχαίρι και να επιτέθηκε σε τρία άτομα, τραυματίζοντάς τα σοβαρά.
Στη σκηνή έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες εντόπισαν τέσσερις τραυματίες και προχώρησαν στην κατάσχεση μαχαιριού που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση.
