Μεταμόρφωση: Αδέσποτη σφαίρα διαπέρασε την καμπίνα βαν – Δεν κατάφεραν οι αστυνομικοί να βρουν ούτε τη σφαίρα, ούτε τους δράστες

ΑΠΊΣΤΕΥΤΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στη Μεταμόρφωση, με την σφαίρα να βγαίνει από το μικρό τζαμάκι δίπλα από τον καθρέφτη του συνοδηγού.

Όπως κατέθεσαν αργότερα στην αστυνομία είχαν σταματήσει σε ένα φανάρι στη Λεωφόρο Τατοΐου και δεν άκουσαν πυροβολισμό, αλλά μόνο τον κρότο από το σπάσιμο των τζαμιών.

Στην αρχή σάστισαν και δεν κατάλαβαν τι συνέβη. Μετά, βγαίνοντας έξω από το αυτοκίνητο και ψάχνοντας στο σημείο διαπίστωσαν ότι αυτό που πέρασε στο εσωτερικό της καμπίνας ήταν μία σφαίρα.

Σύμφωνα με το Mega, οι αστυνομικοί δεν κατάφεραν να βρουν τη σφαίρα και εξετάζουν κάθε σενάριο.

Σύμφωνα με τις αρχές το πιο πιθανό είναι είτε κάποιος να πυροβόλησε ή να εκπυρσοκρότησε κάποιο όπλο ή κάποιος να πέρασε το αυτοκίνητο για περιπολικό και πυροβόλησε προς το μέρος του.

Μία τυπική βαλλιστική εξέταση που έγινε στο σημείο έδειξε πως η σφαίρα βλήθηκε από πίσω αριστερά λίγο υπό γωνία, για να βγει στην μπροστινή γωνία, στη μεριά του συνοδηγού.

Κοινοποίησε το