Οι φίλαθλοι στα γήπεδα, οι αλλαγές στη διασκέδαση, ο εορτασμός των Αποκρεών αλλά και το Πάσχα μπαίνουν στο «τραπέζι» της Επιτροπής.
Το μέτρο που εξετάζεται για τα γήπεδα είναι η επιστροφή των φιλάθλων στο 10% της χωρητικότητας, με την εφαρμογή του μέτρου, εφόσον αποφασιστεί, να προσανατολίζεται για την επόμενη Δευτέρα, δηλαδή από το Σαββατοκύριακο 19-20 Φεβρουαρίου.
Με το λόγο της πρότασης να είναι πάντα στους ειδικούς και τις τελικές αποφάσεις στην κυβέρνηση εξετάζεται και η επιστροφή των όρθιων στη διασκέδαση, κάτι που όλα δείχνουν πως θα αναβληθεί.
Αποφάσεις και για τη διεξαγωγή καρναβαλιών καλούνται να πάρουν οι επιστήμονες, με τα νοσοκομεία να ασφυκτιούν και τους θανάτους σε τραγικά επίπεδα, οι πιθανότητες κλίνουν προς ένα εξίσου επιδημιολογικά εορταστικό περιβάλλον.
Εκεί που φαίνεται να προσανατολίζεται η άρση των μέτρων είναι στα τέλη Απριλίου, δηλαδή το Πάσχα, εκτός απροόπτου.


