Νασράλα: «Νεκρός στο χτύπημα της Βηρυτού», λένε ισραηλινά ΜΜΕ – Διαψεύδει η Χεζμπολάχ

ΑΠΊΣΤΕΥΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Ο ισραηλινός στρατός σκότωσε τον αρχηγό της Χεζμπολάχ Σαγιέντ Χασάν Νασράλα στην επίθεση στο κεντρικό αρχηγείο της οργάνωσης στη Βηρυτό το βράδυ της Παρασκευής», ανέφεραν οι IDF, σύμφωνα με τη Jerusalem Post. Από την πλευρά της, η ισραηλινή εφημερίδα Ηaaretz, αναφέρει ότι ήδη οι νεκροί είναι 350, ενώ το Ιράν καταγγέλλει «έγκλημα πολέμου».

Oι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις (IDF) επιβεβαίωσαν ότι Ισραηλινοί αξιωματούχοι εκτιμούν πως ο ηγέτης της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, βρισκόταν στο καταφύγιο που στόχευσε ο βομβαρδισμός και οποιοσδήποτε ήταν μέσα θα ήταν δύσκολο να επιβιώσει από μια τέτοια επίθεση, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Aντίστοιχα, και το ισραηλινό ειδησεογραφικό κανάλι 12 μεταδίδει ότι η εκτίμηση στο Ισραήλ είναι ότι ο αρχηγός της Χεζμπολάχ Χασάν Νασράλα σκοτώθηκε στο αποψινό χτύπημα των IDF στο υπόγειο αρχηγείο της τρομοκρατικής ομάδας στη Βηρυτό.

«Συγκρατημένη αισιοδοξία στο Ισραήλ: Το χτύπημα στον Νασράλα πέτυχε» αναφέρει ο τίτλος ενός άλλου ισραηλινού τηλεοπτικού σταθμού, του Channel 13.

Σε κάθε περίπτωση δεν υπάρχει μέχρι στιγμής επίσημη επιβεβαίωση της πληροφορίας για τον θάνατο του Νασράλα.

Κοινοποίησε το