Νεκρή 14χρονη από σφαίρα αστυνομικών σε δοκιμαστήριο καταστήματος

ΑΠΊΣΤΕΥΤΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΣΜΟΣ

Συγκλονίζει το Λος Άντζελες η νέα τραγωδία που γράφτηκε μέσα σε κατάστημα ενδυμάτων όπου μια 14χρονη έπεσε νεκρή μέσα στο δοκιμαστήριο, από σφαίρα αστυνομικών οι οποίοι άρχισαν να πυροβολούν για να εξουδετερώσουν έναν ύποπτο.

Η αστυνομία του Λος Άντζελες ξεκίνησε έρευνα για την υπόθεση και σκοπεύει να δώσει στη δημοσιότητα τα βίντεο από το συμβάν.

Σύμφωνα με την αστυνομία, στις 23 Δεκεμβρίου αστυνομικοί πήγαν σε ένα κατάστημα ενδυμάτων στο Νορθ Χόλιγουντ, κοντά στο Λος Άντζελες, όπου ήταν σε εξέλιξη μια «ένοπλη ληστεία».

Φτάνοντας εκεί, είδαν μια αιμόφυρτη γυναίκα, που έφερε πολλά τραύματα, σε μικρή απόσταση από έναν ύποπτο. Άνοιξαν πυρ εναντίον του άνδρα αυτού και τον σκότωσαν επί τόπου.

Το σκηνικό θυμίζει ληστεία που είχε γίνει εδώ στην Ελλάδα σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας πριν μερικά χρόνια, όταν αστυνομικός εκτός υπηρεσίας είχε ανοίξει πυρ κατά ληστή Αλβανού εντός του καταστήματος, με αποτέλεσμα από την ανταλλαγή των πυροβολισμών μεταξύ κακοποιού και αστυνομικού εκτός υπηρεσίας, να σκοτωθεί μία υπάλληλος του καταστήματος.

Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι αναζητήσαμε αυτήν τη συγκεκριμένη ληστεία στο internet και πλέον δεν υπάρχει πουθενά!

Μάλλον μία από τις δύο πλευρές των ζωντανών εμπλεκομένων ζήτησε από την Google το “Δικαίωμα στη λήθη“.

Κοινοποίησε το