Ντοκουμέντα της εργαζόμενης σε ψυχιατρικό νοσοκομείο να πουλάει ναρκωτικά

ΑΠΊΣΤΕΥΤΑ ΕΛΛΑΔΑ

Φωτογραφικά ντοκουμέντα από την στενή παρακολούθηση των αστυνομικών της ειδικευόμενης του Δρομοκαΐτειου Ψυχιατρείου που είχε συλληφθεί να προμηθεύει με ναρκωτικά τις πιάτσες των ναρκομανών έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Η γνωστή και ως «Αλίκη» απαθανατίζεται στις φωτογραφίες την ώρα που έδινε τις δόσεις των ναρκωτικών και έπαιρνε τα χρήματα.

Μάλιστα είχε φτάσει στο σημείο να ζητήσει από ασθενοφόρο στο οποίο ήταν επιβάτης να σταματήσει σε μια στάση λεωφορείου και όπως αναφέρουν οι αστυνομικοί αυτό το έκανε γιατί είχε δώσει ραντρεβού με ένα από τα άτομα που τα προμήθευε με ουσίες να του παραδώσει τα ναρκωτικά.

Ήταν μάλιστα τόσο έντονη η δράση της από την πώληση των ναρκωτικών που μέσα σε δύο μήνες είχε κάνει 195 καταγεγραμμένες πωλήσεις ναρκωτικών.

Κοινοποίησε το