Σοβαρές ζημιές στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Νέου Δελχί «Ίντιρα Γκάντι» λόγω των ισχυρών βροχοπτώσεων

ΕΛΛΑΔΑ

Σφοδρή βροχόπτωση έπληξε την πρωτεύουσα της Ινδίας, το Νέο Δελχί. Η κακοκαιρία το πρωί της Κυριακής (25/5) προκάλεσε πλημμύρα σε χώρους του Διεθνούς Αεροδρομίου «Ίντιρα Γκάντι» αλλά και την κατάρρευση υποστέγου σε μία από τις εισόδους του.

Έως και 49 πτήσεις, συμπεριλαμβανομένων 17 διεθνών, εκτράπηκαν στο αεροδρόμιο του Δελχί λόγω ισχυρών βροχοπτώσεων και καταιγίδων που έπληξαν την εθνική πρωτεύουσα κατά τη διάρκεια της νύχτας.

«Το Δελχί βίωσε μια έντονη καταιγίδα συνοδευόμενη από έντονες βροχοπτώσεις τα ξημερώματα. Η πόλη κατέγραψε πάνω από 80 mm βροχής με ταχύτητα ανέμου που άγγιξε τα 70-80 km/h σε σύντομο χρονικό διάστημα 30 έως 45 λεπτών γύρω στις 02:00 π.μ.», ανέφερε το αεροδρόμιο του Δελχί σε δήλωση.

Κοινοποίησε το