Τη Τρίτη παραδίδεται το πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη και Καλογριά, για το θάνατο της Μαλένας και της Ίριδας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, σε αυτό θα υπάρχουν αναφορές για δολοφονική ενέργεια εναντίον των δύο κοριτσιών με περισσότερη βεβαιότητα για την μικρή Ίριδα που έφυγε από τη ζωή στον 6ο μήνα της ζωής της.
Όλα αυτά αναμένεται να περιγράφονται στο πόρισμα των δύο κορυφαίων ιατροδικαστών που έχουν αναλάβει εκ νέου να προσδιορίσουν τα αίτια θανάτου των δύο κοριτσιών.
Το τρίτο παιδί της οικογένειας Δασκαλάκη, η 9χρονη Τζωρτζίνα, σύμφωνα με το πόρισμα θανάτου της, πέθανε μετά από χορήγηση υπερβολικής δόσης κεταμίνης και για τη δολοφονία της είναι ήδη προφυλακισμένη η μητέρα της Ρούλα Πισπιρίγκου, με την ίδια να αρνείται κάθε ευθύνη για τον θάνατο της κόρης της.


