Αποκλειστικό: Χάος στη λαϊκή της Ξηροκρήνης σε άγρια συμπλοκή “ψαράδων”

ΑΠΊΣΤΕΥΤΑ ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ιπτάμενα ψάρια, κομμάτια πάγου και κασόνια τα οποία έπεφταν σε όποιον περνούσε από τα ψαράδικα της λαϊκής της Ξηροκρήνης στη Θεσσαλονίκη, ήτανε το αποτέλεσμα της άγριας συμπλοκής μεταξύ πωλητών ψαριών κατά την οποία έπεσε άγριο ξύλο και τραυματίστηκε ελαφρά μία κοπέλα.

Πιο συγκεκριμένα, ήταν λίγο μετά τη μία το μεσημέρι όταν για άγνωστη αιτία οι δύο ψαράδες άρχισαν να μαλώνουν μεταξύ τους και δεν άργησε η συμπλοκή να επεκτεθεί και στους υπόλοιπους πάγκους, με σχεδόν το σύνολο των ψαράδων να πλακώνεται στο ξύλο και να πετάει ο ένας στον άλλον ψάρια, κομμάτια πάγου από τα κασόνια με τα ψάρια, αλλά και τα ίδια τα κασόνια πλαστικά και απο φελιζόλ!

Τα ψάρια, τα κασόνια και οτιδήποτε άλλο πετούσαν μεταξύ τους σε μία απίστευτη σκηνή που θύμιζε ταινία με τον Θανάση Βέγγο, αλλά στην πολύ κακή της εκδοχή, έβρισκαν τους περαστικούς σε διάφορα σημεία του σώματος και έντρομοι προσπαθούσαν να απομακρυνθούν από το σημείο.

Αποτέλεσμα της άγριας συμπλοκής ήταν να διαλυθούν και δύο πάγκοι με ψάρια απο τα σπρωξίματα μεταξύ τους καθώς και να τραυματιστεί μια νεαρή πωλήτρια από παρακείμενο πάγκο, η οποία δέχτηκε χτύπημα στο πρόσωπο και το αριστερό της χέρι απο ιπτάμενο πλαστικό κασόνι λαϊκής.

Η συμπλοκή έληξε με τον ένα εκ των πωλητών ψαριών που ήταν ενας από τους δύο ποθ ξεκίνησαν το χάος στη λαϊκή της Ξηροκρήνης, να αποχωρεί από το σημείο αφού πρώτα ο δεύτερος καυγατζής του είχε διαλύσει το πάγκο με κλωτσιές.


Σκηνές που σίγουρα δεν θυμίζουνε σε καμία περίπτωση πολιτισμένη χώρα και προκαλούν ντροπή και οργή για την κατάντια αυτή.

Δείτε ένα μικρό απόσπασμα από το τι συνέβη στο βίντεο που ακολουθεί:

Κοινοποίησε το