Πλήθος κόσμου Τιμά την Κοίμηση της Υπεραγίας Θεοτόκου στον Ιερό της Ναό στο Φοίνικα Θεσσαλονίκης.
Αύριο θα λιτανευθεί και Ιερά Εικόνα της Παναγίας προεξάρχοντος του σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καλαμαριάς κ.κ. Ιουστίνου, παράλληλα θα λιτανευθόυν μαζι με την Ιερά Εικόνα της Υπεραγίας Θεομήτορος και τα Ιερά Λείψανα των Αγίων Ραφαήλ , Νικολάου και Ειρήνης τα οποία βρίσκονται προς προσκύνηση στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Φοίνικος και τα οποία Ιερά Λείψανα θα αναχωρήσουν αμέσως μετά την Ιερά Λιτανεία.

Η ουρά των πιστών φτάνει τα 120 περίπου άτομα αυτή τη στιγμή. (20:35).

Το δυναμικό παρόν δίνουν και οι “πανηγυρτζήδες” που είναι “Ετοιμοπόλεμοι” για το πανηγύρι που ακολουθεί αμέσως μετά την Ιερά Λιτανεία, ενώ δυστυχώς παρά το γεγονός οτι αυτές οι μέρες είναι ημέρες αυστηρής νηστείας, τόνοι σουβλάκια είναι έτοιμα προς κατανάλωση και σε αυτό το πανηγύρι.

Στην περίπτωση που δεν είστε λάτρης των σουβλακιων, υπάρχει για εσάς η λύση της μπουγάτσας “Κλέαρχος” που βρίσκεται απέναντι από το Ιερό Ναό της Μητέρας όλων.

