Έρχονται μπλόκα αγροτών τον Ιανουάριο – Που θα γίνουν…

ΑΠΊΣΤΕΥΤΑ ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε κινητοποιήσεις, κάθε μορφής, μαζικά και συντονισμένα σε όλη τη χώρα, τον Ιανουάριο, αποφάσισαν να προχωρήσουν οι αγρότες κατά τη σύσκεψη της πανελλαδικής Επιτροπής μπλόκων στη Νίκαια Λάρισας. Την ερχόμενη Τετάρτη βγαίνουν τα τρακτέρ σε Πλατύκαμπο και Ε65, με τους πλημμυροπαθείς αγρότες να ζητούν συνάντηση με τους αρμόδιους Υπουργούς.

Τα τρακτέρ θα βγουν, την Τετάρτη, σε Λάρισα ( Κόμβος Πλατυκάμπου), Καρδίτσα ( Ε65), Μαγνησία, Ελασσόνα, Αγιά και Όσσα.

Όπως ανέφερε ο Κωστας Τζέλλας, πρ Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας, στα χωριά του Παλαμά “ακόμη άνθρωποι κοιμούνται στο προαύλιο σχολείου και εκκλησίας, άλλοι έχουν νοικιάσει χωρίς να έχουν λάβει ευρώ από την επιδότηση ενοικίου, Κ.Υ δεν υπάρχει, ακόμη υπάρχουν πληγέντες που δεν έχουν λάβει τα 6.600 ευρώ, ελάχιστοι έχουν λάβει τις 2.000 και 4.000 ευρώ για τοις ζημιές στον εξοπλισμό, ενώ οι αγρότες σπείραμε δίπλα από αναχώματα που ακόμη είναι σπασμένα”.

Με την συγκέντρωση τρακτέρ στον κόμβο Πλατυκάμπου στη Λάρισα και στον Ε65 στην Καρδίτσα, την Τετάρτη, ανοίγει ο χορός των αγροτικών κινητοποιήσεων, όπως είπαν οι εκπρόσωποι των αγροτών, που θα κλιμακωθούν σε πανελλαδικό επίπεδο το δεύτερο 15νθημερο του Ιανουαρίου, σύμφωνα με την απόφαση στην σύσκεψη της πανελλαδικής Επιτροπής μπλόκων στη Νίκαια, πριν από λίγο.

Κοινοποίησε το