Ερωτικά όργια στο δεύτερο σταθμαρχείο της Λάρισας

ΑΠΊΣΤΕΥΤΑ ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο δικηγόρος Λάρισας Γιώργος Μπαρτζώκης με αίτηση προς τον αρμόδιο ανακριτή την 21η Ιουνίου αποκαλύπτει πως το δεύτερο σταθμαρχείο της Λάρισας, το Μεζούρλο, χρησιμοποιείται και ως χώρος ερωτικών συνευρέσεων.

Συγκεκριμένα στην αίτηση αναφέρονται τα εξής: «ΠΡΟΣ τον κο ΑΝΑΚΡΙΤΗ που ερευνά τις συνθήκες για το πολύνεκρο και πολυτραυματικό δυστύχημα της 28ης Φεβρουαρίου 2023 μετωπικής σύγκρουσης των δυο αμαξοστοιχιών του ΟΣΕ στα Τεμπών . ΑΙΤΗΣΗ εξέτασης μαρτύρων Μπαρτζώκη Γεωργίου του Νικολάου ως πληρεξούσιος ΔΗΛΩΣΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ για στήριξη πολυτραυματιών του δυστυχήματος των τρένων Τεμπών της 28ης Φεβρουαρίου 2023. _________________________________________________ Κύριε Ανακριτή,Με την παρούσα θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ήρθε υπό της αντιλήψεως μας μία πολύ σοβαρή πληροφορία που πιστεύουμε θα βοηθήσει στην κατεύθυνση ερευνών για την αιτία που ο μοιραίος Σταθμάρχης δεν είχε πλήρη οριοθέτηση του χώρου του σταθμαρχείου και δεν παρακολουθούσε τον πίνακα κυκλοφορίας που χτυπούσε επί 12 λεπτά κόκκινο δηλαδή προέβλεπε την μοιραία σύγκρουση των δυο τρένων μετωπικά.

Η πληροφορία μας προήλθε από παρακολουθούντες δημόσιας συνεδρίασης του Πρωτοδικείου Λάρισας τον Ιανουάριο του 2023 σε αγωγή μάλλον προσβολής προσωπικότητας που είχαν μεταξύ τους εργαζόμενοι του ΟΣΕ Λάρισας σε υπόθεση σεξουαλικής συνεύρεσής μεταξύ τους στο δεύτερο σταθμό Λάρισας το Μεζούρλο.

Οι πληροφορίες μας λένε ότι ένα μέλος ενάγων ή εναγόμενος είναι η σταθμάρχης Λάρισας η οποία και γνωρίζουμε ότι έδωσε κατάθεση ενώπιον σας.

Η μαρτυρία για χρησιμοποίηση του χώρου του σταθμού ΜΕζΟΥΡΛΟ για ερωτικές περιπτύξεις προφανώς θα είναι μέσα στα ανάλογα δημοσία δικόγραφα των εκατέρωθεν αγωγών και ενδεχομένως και σε αντίστοιχες μηνύσεις ενώπιον Εισαγγελίας πλημ/κων Λάρισας που υποβλήθηκαν εκατέρωθεν από τους εμπλεκομένους που είχαν πρόσβαση σε ιδιοκτησίας κτίριο του ΟΣΕ και θα πρέπει να αναζητηθούν από εσάς και υπηρεσιακά και με κατάθεση εμπλεκομένων.

Πιστεύουμε ότι ο μοιραίος χώρος των σταθμών Λάρισας να χρησιμοποιούταν και για ερωτικές συνευρέσεις εργαζομένων και άλλων και ίσως αυτό να επέτεινε ως αποτέλεσμα παραλήψεων και δίνει την μη εξήγηση των πρώτων ανωτέρω που σας αναφέραμε περί μη προσοχής του σταθμάρχη προς τον πίνακα ελέγχου κυκλοφορίας.

Επίσης σας θέτουμε υπόψη που συσχετίζεται η μαρτυρία της καθαρίστριας από κάτοικο Θεσσαλονίκης κα Γεωργίας που έχουμε ήδη ζητήσει την εξέτασή της που πρώτη μίλησε για κουρτίνες κλειστές στο σταθμαρχείου μουσική , πάρτι και άφθονο αλκοόλ και φωτορυθμικά μέσα στο χώρο εργασίας των σταθμαρχών.

Αιτούμεθα για ενέργειες σας.

Με εκτίμηση στο έργο σας.

Λάρισα 21-6-2023 Ο πληρεξούσιος Δικηγόρος».

Κοινοποίησε το

1 σκέψη στο “Ερωτικά όργια στο δεύτερο σταθμαρχείο της Λάρισας

Τα σχόλια είναι κλειστά.