DNA και αποτυπώματα άφησαν οι ληστές στο μπουκάλι με το οποίο σκότωσαν την 75χρονη στην Σαλαμίνα

ΑΠΊΣΤΕΥΤΑ ΕΛΛΑΔΑ

Το μπουκάλι με το οποίο εκτιμούν οι αστυνομικοί ότι οι ληστές χτύπησαν στο κεφάλι και σκότωσαν την 75χρονη στη Σαλαμίνα, έχει μεταφρεθεί ήδη στα εγκληματολογικά εργαστήρια, καθώς οι αρχές εκτιμούν ότι πάνω του οι δράστες άφησαν DNA και αποτυπώματα.

Μέχρι στιγμής η σκηνή της δολοφονίας δείχνει στις αρχές ότι οι ληστές μπήκαν στο σπίτι, πιστεύοντας ότι η ηλικιωμένη γυναίκα δεν βρισκόταν εκεί αλλά ότι ήταν στην οικεία της κόρης της, καθώς το θύμα είχε σοβαρά κινητικά προβλήματα.

Όμως, όταν οι δράστες μπήκαν στο σπίτι, είδαν μπροστά τους την 75χρονη και τότε ένας από αυτούς άρπαξε το μπουκάλι και άρχισε να της καταφέρει αλλεπάλληλα χτυπήματα στο κεφάλι.

Το σοκαριστικό είναι ότι ενώ το θύμα ήταν νεκρό, εκείνοι ξεκίνησαν να ψάνουν τα πάντα, για να βρουν τελικά τη λεία τους, που μέχρι στιγμής είναι άγνωστη.

Απο το γεγονός ότι την σκότωσαν για να μη τους μαρτυρήσει καταδεικνύεται ότι η άτυχη γυναίκα γνώριζε τους δράστες και τις ταυτότητες τους.

Κοινοποίησε το