Πίνακας Πικάσο: η πτώση του αιώνα!!!

ΑΠΊΣΤΕΥΤΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΣΜΟΣ

Ο 66χρονος δραστήριος σύμβουλος επικοινωνίας του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, Γιάννης Αναστασάκος είναι αυτός που απεικονίζεται στο πολυσυζητημένο βίντεο με την πτώση του ανακτηθέντα πίνακα του Πικάσο, που έγινε αντικείμενο διεθνούς κριτικής και σατιρικών σχολίων.

Ο κ. Αναστασάκος που έχει διατελέσει και πρόεδρος εταιρείας τηλεοπτικών σφυγμομετρήσεων ενώ έχει γίνει δύο φορές στόχος επιθέσεων από αγνώστους, εικονίζεται με μακό χακί μπλούζα να έχει κύριο ρόλο στην επίσημη παρουσίαση στα ΜΜΕ του εντοπισμού του υπερπολύτιμου έργου τέχνης, του διάσημου Ισπανού ζωγράφου.

Ο πίνακας του Πικάσο που έχει τοποθετηθεί χωρίς κανένα μέτρο προστασίας όρθιος στην άκρη ενός τραπεζιού σαν να είναι μία απλή διαφημιστική πινακίδα, πέφτει μπροστά στον κ. Αναστασάκο, ο οποίος στη συνέχεια παίρνει τον πίνακα ανεκτίμητης αξίας από το πάτωμα με γυμνά χέρια και χωρίς να εξετάσει αν υπέστη καμιά ζημιά, τον τοποθετεί στο ίδιο …χείλος του τραπεζιού!!!

Με τους παρευρισκόμενους θορυβημένους και άφωνους να θεωρούν ευτύχημα πως το δημιούργημα του Πικάσο δεν έπεσε πάλι στο πάτωμα ολοκληρώθηκε η παρουσίαση.

Ο κ. Αναστασάκος, που είναι μέλος της Ολομέλειας της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) θεωρείται ότι έχει μόνιμη, σημαντική παρουσία στο πλευρό του κ. Χρυσοχοΐδη σε θέματα επικοινωνίας.

«Κακώς συνέβη» αρκέστηκε να δηλώσει η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη για την πτώση του πίνακα του Πικάσο, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου το πρωί της Τρίτη, που προκάλεσε την οργή των πολιτών και διέσυρε διεθνώς τη χώρα.

Κοινοποίησε το